i̇yi komşu komşu için ürünler (13)

Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.
Nestle Nido

Nestle Nido

Üretici: Nestle Kategori: Bebek Formülü EAN birimi: 7616100377145 Açıklama: Karton içindeki parça sayısı: 24 Palet üzerindeki karton sayısı: 80 Palet üzerindeki parça sayısı: 1,920 Menşei: Hollanda Son kullanma tarihi: 24 ay Etiket metni: EN AR
Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi flakaları, önce kurutulan ve ardından küçük parçalar haline getirilen hindistan cevizi palmiyesi etinden elde edilir. Et, C, E, K ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve türevleri (flakalar, hindistan cevizi parçaları, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Doymuş hayvansal yağ asitleri günlük diyette sınırlanmalıdır, ancak hindistan cevizinden elde edilenler çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak birikmeden doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi lifleri, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük lif kaynakları içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini sağlayan küçük miktarlarda protein ve elektrolit de bulacaksınız. <strong> İçerik: </strong> Hindistan cevizi flakaları &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 2695KJ/655kcal - %33 RWS *63g yağ - %90 Doymuş yağ asitleri 53g - %265 karbonhidrat
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah pirinç, pişirildiğinde mor bir ton alır, bu yüzden mor pirinç olarak da adlandırılır. Kahverengi pirinç gibi, kabuğu soyulmamış olduğu için lif, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun sürede, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu da bizi iltihaplanmalardan ve birçok hastalıktan korur ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. <strong>İçindekiler:</strong> kahverengi pirinç <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1498kJ/354kcal - %18 GDA* Yağ 3,2g - %5 Doymuş yağ asitleri 0,8g - %4 Karbonhidrat 72g - %28 Şekerler 0,7g <1% Protein 7,7g - %15 Lif 3,1g Tuz 0,03g <1% *GDA - Referans Günlük Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Siyah pirinci soğuk su ile durulayın.
Kırmızı Quinoa 1000g Vivio

Kırmızı Quinoa 1000g Vivio

Quineron, diğer adıyla Kinoa veya Peru pirinci, sözde Pseudosbogs olarak bilinen bir bitkidir; nişastalı tohumlar üretir, ancak aslında bu değildir. Güney Amerika'dan gelmektedir ve yüzyıllardır besin değeri nedeniyle değer görmektedir. "İnka'nın azizi" olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca, antialerjik, anti-inflamatuar, antifungal, antiviral ve immün uyarıcı etkiler gösterebilen saponinler içermektedir. Tahıl, son derece yüksek flavonoid miktarı sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Kinoa gluten içermez ve kolayca sindirilir. Kırmızı kinoa, beyaz kinoaya göre daha belirgin bir tat ve aromaya sahiptir. Hafif çıtır bir kabuğa sahiptir ve salatalarla iyi bir uyum sağlar. Ayrıca, ona fındıksı bir tat verecek şekilde işlenebilir ve tatlılarda kullanılabilir. 6.1g - %9 Doymuş yağ asitleri 0.7g - %3 Karbonhidratlar 57g - %22 Şekerler 0g - %0 Protein 14g - %28 Tuz 0.01g < 1% *RWS - referans gıda değeri <strong> Uygulama </strong> Kinoa, pişirmeden önce...
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kuru Kayısı 1000g

Kuru Kayısı 1000g

Kayısılar, beta-karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, A vitamini öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri, gözleri hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sistemi sağlığını iyileştirebilen çözünür lifler açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum açısından zengin gıdalar, örneğin kayısılar, yüksek tansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak püresi veya granola şeklinde sunulabilir. Ayrıca, kuru yemeklerin bir bileşeni olarak, et veya salatalara ek olarak kullanılabilirler. Et ve et yerine geçen soya ürünleri ve seitana lezzetli bir kayısı sosu yapmak için de kullanılabilir.
Kinoa kinoa beyaz 1000g vivio

Kinoa kinoa beyaz 1000g vivio

Quineron, diğer adıyla Kinoa veya Peru pirinci, sözde Pseudosbogs olarak bilinen, nişastalı tohumlar üreten ancak aslında bir tahıl olmayan bir bitkidir. Güney Amerika'dan gelmektedir ve yüzyıllardır besin değeri nedeniyle değer görmektedir. "İnka'nın azizi" olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca, antiallerjik, anti-inflamatuar, antifungal, antiviral ve immünstimüle edici etkiler gösterebilen saponinler içermektedir. Tahıl, son derece yüksek flavonoid miktarı sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Kinoa gluten içermez ve kolayca sindirilir. %Doymuş yağ asitleri 0.7g - 3%karbonhidratlar 57 - 22%şekerler 0g - 0%protein 14g - 28%tuz 0.01g < 1%*RWS - referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanım </strong> Kinoa taneleri pişirmeden önce su ile durulanmalıdır. Düşük ateşte yaklaşık 15 dakika pişirin. Kinoa tanelerinin pişirme sırasında ortaya çıkan karakteristik "kuyruklar" ile hazır olduğunu anlayacağız.
Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan cevizi parçaları, öncelikle hindistan cevizi palmiyesinin meyve etinden elde edilir; bu et önce kurutulur, ardından ince parçalar haline getirilir. Meyve eti, C, E, K vitaminleri ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; ayrıca çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve onun türevleri (parçalar, hindistan cevizi cipsleri, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Hayvansal kaynaklı doymuş yağ asitlerinin günlük diyette sınırlandırılması önerilir; ancak hindistan cevizinden elde edilenler, çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak depolanmadan doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi parçaları, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük miktarda lif içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini korumaya yardımcı olan küçük miktarlarda protein ve elektrolitler de bulunur.<strong>İçindekiler:</strong> hindistan cevizi parçaları&nbsp;<strong>100g'daki besin değeri</strong>Enerji değeri 2695kJ/655k
Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Kurutulmuş Goji Berry 500 g vivio

Goji -meyveleri bazen "kırmızı elmaslar" olarak adlandırılır ve " süper gıdalar" kategorisinde yer alır. Goji meyveleri, Çin'de 2.000 yıldan fazla bir süredir yetiştirilmekte ve tüketilmektedir. Onurlarına bir festival de düzenlenmektedir. Goji, bağışıklık sisteminin düzgün çalışmasını destekleyen en büyük C vitamini kaynaklarından biridir. C vitamini ayrıca demir alımında da rol oynar. Meyveler, sinir sistemi de dahil olmak üzere düzgün işleyişten sorumlu B vitaminleri de içerir. Vitaminlerin yanı sıra, meyveler potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve selenyum gibi minerallerin de kaynağıdır. Meyveler ayrıca, Goji sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan lifler sağlar. Güçlü antioksidan özelliklere sahip bir polisakarit kompleksi ve doğru bağırsak bakterileri florasından sorumludur. Değer 1386KJ/327 kcal - %16 RWS* Yağ 1,2 g - %2 doymuş yağ asitleri 0 g - %0 Karbonhidrat 64,1 g - %25 dahil.
Kuru Kayısı 1000G

Kuru Kayısı 1000G

Kayısılar, beta karoten, A, C ve E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidanın mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif stresten korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısılar, beta karoten, lutein, zeaksantin ve C ile E vitaminlerinin mükemmel bir kaynağıdır. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren beta karoten, A vitamininin öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun onu bu vitamine dönüştürebileceği anlamına gelir. Bu tüm besin maddeleri, gözlerinizi hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sağlığını iyileştirebilen çözünür lif açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum, sinyal iletimini, kas kasılmalarını ve sıvı dengesini destekler. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdaların tüketilmesi, hipertansiyonu önlemeye yardımcı olabilir ve inme riskini azaltabilir.